tisdag 31 december 2013

Årets mest lästa artiklar

Denna blogg drog i gång i mars 2013. Tanken från början var att skriva lite små kommentarer kring de politiska händelser som skedde i Växjö och i Kronobergs län. Men det växte snabbt och intresset från er läsare har varit stort. De flesta av artiklarna har tillkommit efter hårt arbete av mig, men många kommer även från tips av er läsare. Så under 2014 får ni gärna fortsätta skicka in tips till Växjöpolitik. Alla tips som kretsar kring politiken i regionen är av intresse.

Under 2014 går Växjöpolitik dessutom in i en ny fas. Förutom en lite ny design under årets början tänker Växjöpolitik även ta emot debattartiklar. Vill du synas gentemot andra makthavare eller politiker så är detta arenan för dig. Du når inte i närheten så många som om du får din artikel publicerad i Smålandsposten eller Smålänningen men här publicerar vi snabbt. Du behöver inte vänta i dagar för att bli publicerad i ett aktuellt ämne.

Debatten blir av om ni som läsare önskar det. Skicka in era debattartiklar till per.jodenius@gmail.com Kommer det inte in några artiklar så blir det förstås ingen debatt. Så bollen ligger hos er läsare.

Under året har 133 artiklar publicerats på Växjöpolitik. Nedan finner ni de fem artiklar som flest av er har läst.

1. Kavajer för 41 118kr. 15 oktober 2013

2. Bergström (FP) begär ersättning han inte har rätt till. 13 augusti 2013

3. Eva Johansson (C) tar över efter Mailn Adell Kind (C). 22 november 2013

4. Sverigedemokraterna släpps inte in i planeringsarbetet. 3 oktober 2013

5. Anders Brandell (SD): Min framtid ser inte ljus ut. 11 december 2013


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar