onsdag 18 december 2013

René Jaramillo (KD): Jag ska jobba, jobba och jobba för att vi i Växjö ska få det bättre!

Växjöpolitik fortsätter med artikelserien "Hur firar våra politiker jul". I måndags kunde vi läsa om Bo Frank (M) och i går om Charlotta Svanberg (S), idag är det kristdemokraten René Jaramillos tur.

René Jaramillo är idag ordförande för gymnasienämnden och ersättare i kommunstyrelsens arbetsutskott - han är helt enkelt Kristdemokraternas starke man i Växjö. Han bor i Rottne med sin fru och sina barn och på fritiden han är väldigt intresserad av fotboll.
Hur tänker du spendera julen?
- Som jag brukar göra, vara med mina barn och med min fru.

Vad önskar du dig i julklapp?
- Jag har aldrig varit en person som önskat sig presenter. Det enda jag ville ha varje jul när jag var barn, var en fotboll. Nu har jag tre, så jag är nöjd!

Vad är du med mest nöjd med av året som gått, något politiskt eller något helt annat?
- Att vi i familjen är lyckliga som familj! Inom politiken handlar det mest om att Växjö växer och utvecklas varje dag, med Alliansen.

Vad ser du mest framemot av året som kommer, något politiskt eller något helt annat?
- Att jobba och träffa så många väljare som möjligt inför varje val som kommer, så att Kristdemokraterna, Alliansen och jag får förnyat förtroende. Och självklart vill jag också fortsätta utveckla Växjö ännu mer under 2014!

Om du fick avge ett nyårslöfte, till dig själv, eller till väljarna, vad skulle det bli för löfte då?
- Det som jag alltid lovar väljarna är att jag ska jobba, jobba och jobba för vi i Växjö alla ska ha det bättre. När det gäller nyårslöfte för mig själv.....får det blir det som jag alltid har som nyårslöfte - att sluta vara en gottegris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar