onsdag 18 december 2013

Thomas Haraldsson (C) föreslås bli ny etta i Alvesta

I veckan släppte Centerpartiets nomineringskommitté i Alvesta sitt förslag till ny kommunlista för valet 2014. Då den tidigare ettan Sven Sunesson kommer att toppa Centerpartiets region/landstingslista vid nästa val väljer Centerpartiet att möblera om. Thomas Haraldsson, Vislanda, föreslås bli ny etta, följt av Monica Pihl, Moheda, och Sven Sunesson, Lönashult.

- Jag är glad och tacksam för förtroendet. Nu ser jag framemot en spännande valrörelse tillsammans med medlemmar och sympatisörer. Alla är viktiga och med gemensamma krafter hoppas jag och tror att Centerpartiet ska lyckas attrahera ännu fler väljare jämfört med valet 2010, säger Thomas Haraldsson i ett pressmeddelande.

Thomas Haraldsson är idag ledamot av Alvesta kommunfullmäktige, gruppledare för Centerpartiet och ersättare i kommunstyrelsen. Han har även uppdrag i Landstinget Kronoberg.

Centerpartiet är idag ett oppositionsparti i Alvesta och tidigare har de haft ett nära samarbete med Socialdemokraterna. Växjöpolitik tog kontakt med Thomas Haraldsson för att fråga hur han ser på framtiden.

Hur ser ni på samarbete med andra partier i Alvesta och finns det något parti som ni inte kan tänka er att samarbeta med efter nästa val?
- Centerpartiet kommer, efter valet, att samarbeta det/de parti/partier där vi får igenom mest av den politik som vi går till val på. Det vill säga de frågor som våra väljare vill att vi driver. Men jag vill även göra klart redan nu att jag kommer inte medverka i ett samarbete med Sverigedemokraterna, säger Thomas Haraldsson till Växjöpolitik.

Centerpartiet spikar sin kommunlista i Alvesta den 13 februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar