onsdag 29 januari 2014

Sara Skyttedal ny topp för Kristdemokraterna

Det har varit turbulent inom Kristdemokraterna i Kronobergs län och i Växjö. Då nomineringskommittén föreslagit Lena Johannesson på både listan till riksdagen och region/landstinget valde flera tunga Kristdemokrater att hoppa av, däribland Therése Viding Jaramillo som föreslogs toppa riksdagslistan.

Växjöpolitik kan nu avslöja att det bli Sara Skyttedal som föreslås bli ny etta på Kristdemokraternas riksdagslista i Kronobergs län. Sara Skyttedal bekräftar även för Växjöpolitik att hon föreslås toppa listan. Sara Skyttedal är idag förbundsordförande för Kristdemokraternas ungdomsförbund KDU. Sara Skyttedal står sedan tidigare på plats elva på Kristdemokraternas riksdagslista i Stockholms län där även Skyttedal bor och verkar.

Enligt vad Växjöpolitik erfar göra nomineringskommittén för Kristdemokraterna i Kronobergs län inga ytterligare  ändringar, för utom de som hoppat av. Nomineringskommittén plockar inte bort Lena Johannesson från sitt förslag.

Kristdemokraterna i Kronobergs län har sin stämma på nu på lördag och ska då anta listor för riksdag och region/landsting

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar