söndag 2 februari 2014

Engdahl i topp på SD:s lista i Växjö

Partiernas årsmöten duggar nu tätt. I går var det Kristdemokraterna och Miljöpartiet i Kronobergs län som hade årsmöte, idag är Sverigedemokraterna i Östra Kronoberg som träffats. Partiet valde bland annat ny styrelse för distriktet och antog sin lista för kommunvalet i Växjö.

Håkan Engdahl, som idag är Sverigedemokraternas toppnamn i Växjö, valdes till plats ett följt av Pontus Nordfjell. Dennis Dioukarev, som idag valdes till ny ordförande för Sverigedemokraterna Kronoberg Östra, valdes till plats tre på listan.

Sverigedemokraterna har idag två mandat i Växjö kommunfullmäktige. Den lista som partiet idag antagit innehåller bara tre namn. Det fanns fler personer föreslagna till de övriga platserna på listan, men partiet valde idag att tillsätta övriga namn längre fram.

Håkan Engdahl är idag gruppledare för Sverigedemokraterna i Växjö kommunfullmäktige och både han och Pontus Nordfjell är ledamöter av kommunfullmäktige. Pontus Nordfjell är även ersättare för Sverigedemokraterna i Regionförbundet Södra Smålands regionfullmäktige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar