lördag 1 mars 2014

Frank och Gustbée i topp på M-lista

Moderaterna i Kronobergs län har idag haft nomineringsstämma och bland annat antagit sin regionlista. Listan antogs helt enligt det förslag som föreslogs. Överst på listan finner vi nuvarande landstingsrådet Suzanne Frank, Växjö, och två blev regionrådet Roland Gustbée, Växjö. På tredje plats återfinns Jessica Lyckvall, Ljungby, följt av Göran Giselsson, Markaryd och Anna Tenje, Växjö.

- Jag är glad och stolt över att toppa Nya Moderaterna i Kronobergs lista till regionfullmäktige. Ser fram emot att leda ett kanongäng genom valrörelsen och nästa mandatperiod, säger Suzanne Frank i ett pressmeddelande nu på eftermiddagen.

Riksdagsledamoten Johan Hultberg, som varit nomineringskommitténs ordförande och lett den grupp som arbetat fram förslaget till regionlista, är nöjd med resultatet.

- Jag är glad att nomineringsstämman enhälligt antog nomineringskommitténs förslag till lista inför valet till Region Kronoberg. Känns bra efter allt arbete vi har lagt ned på att ta fram förslaget. Nu vinner i valet!, säger Johan Hultberg i pressmeddelandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar